dijous, 17 de novembre del 2011

TASQUES I PROPOSTES (trim1-10)

Matemàtiques
Aquesta setmana us proposo uns exercicis de divisions senzills, per practicar i així poder dominar aquests tipus d'operacions. Ens anirà molt bé per poder realitzar divisions amb més xifres més endavant. Els nois i nois del grup de la Rosa dels GF dels dilluns, ja sabeu fer-ne de complexes. Al racó dels materials de mates en podeu trobar més.


Castellà

En esta unidad didáctica puedes repasar las normas de acentuación que hemos recordado esta semana en classe de lengua española.
Sólo tienes que clicar la imagen si quieres empezar.


Recordatoris
Revisa l'agenda. Hi ha alguna activitat d'avaluació? tens temes pendents? Planifica les tasques prioritzant el temps d'entrega, valorant el temps de dedicació... No t'oblidis de seguir llegint diàriament.
Ves donant un cop d'ull als diferents espais virtuals de la classe: Sites d'àrees, blog de Monserrat, el MolaNews,...

Tens alguna noticia pendent? Recorda que s'esborrarà en quinze dies si no la corregeixes!!!!

Proposta

Ara que ets expert en HAIKÚS, fes-ne un sobre l'hivern o el Nadal i il·lustra'l. Ja saps com pots fer-ho: amb una foto (teva, no d'Internet), amb un dibuix, amb una presentació, un video... La presentarem al Projecte Espurn@. Data límit entrega? ... el 25 de novembre.

Entreteniments 1
En aquesta il·lustració de la dreta podeu veure vuit noms dibuixats a la casella 1 i vuit noms dibuixats a la casella 2 que convenientment aparellats formen una paraula de la casella 3, com per exemple: vel + A = Vela.
Clica la imatge per veure-ho més gros.

Entreteniments 2
Si cliques, podràs compartir una història amb tres porquets.
També el pots veure directament des d'aquí.