dimecres, 19 de gener del 2011

EL 1/4 D'HORA (trim 2-2)

ENS ESTEM ATABALANT?
Se'ns amuntega la feina i no en treiem l'entrellat?

REORGANITZEM-NOS?
Aquesta és la tasca més important ORGANITZAR-TE.
L'objectiu fonamental dels deures de l'escola és APRENDRE A PLANIFICAR LA FEINA I ORGANITZAR EL TEMPS.
Tingues això sempre present.
SOM-HI, doncs?

1.- Aquesta setmana NO tens activitat d'anglès del 1/4 d'Hora.

2.- Tens pendent elaborar l'esquema sobre la matèria. La matèria és una feina que havies de fer durant el darrer 1/4 d'Hora (del 22 de desembre al 13 de gener). Si vas fer els esquemes que et demanàvem, ara només ho has d'acabar de recomposar i passar a net. Això vol dir que vas treballar el contingut durant tres setmanes i ara tens dues setmanes per passar a net un esquema. Si et vas organitzar bé, no ha d'haver-hi cap problema.

3.- Activitat del blog de la classe. Cal fer una petita recerca sobre el personatge del MES. Aquesta activitat es va penjar el dia 16 de gener i cal tenir-la enllestida pel proper dia 26. Tens 10 dies per fer-la. Aquestes activitats del blog d'aula, normalment gaudeixen de quinze dies per dur-se a terme.

4.- Passar a net els apunts sobre el tema Història dels Invents i preparar-lo per l'activitat d'avaluació del dia 26. Si has treballat a classe, només hauràs de passar a net i llestos!! Recorda que no tens apunts de la segona meitat del SXX i tampoc de la primera dècada del SXXI. Hauràs de fer recerca. No deixis passar l'oportunitat de posar-ho en comú el proper dilluns a l'hora de PROJECTE, ja que et pot servir per si et falta alguna cosa, per desfer dubtes,...

5.- No t'oblidis d'anar llegint cada dia, ja saps que això ens ajuda molt a millorar la comprensió lectora, la rapidesa.... en fi, que ens fa més competents i ens facilita l'estudi.

6.- Cada setmana has d'anar passant apunts a net, seguir la premsa... pots planificar dos o tres dies. No cal que t'hi dediqueis cada dia.

Si tens pendent el Tema del Mes, potser no t'has organitzat prou bé. El TEMA del MES està pensat perquè el desenvolupis al llarg d'un mes, de toooot un mes, a poc a poc, gaudint-ne, organitzant bé la feina. Això t'ajudarà de cara a l'ESO. Si l'has de fer en una setmana, no estàs aconseguint l'objectiu plantejat.

RECORDATORIS:
JA SAPS QUE AL SURO DE LA CLASSE HI HA GRAELLES PER FACILITAR-TE L'ORGANITZACIÓ DE LES TEVES TASQUES PERSONALS D'ESCOLA.
No dubtis d'agafar-les o de demanar ajuda als mestres si et sembla que vas perdut. D'ACORD?
L'AGENDA DE LA CLASSE QUE ALGUNS COMPANY@S DE SISÈ ACTUALITRZEN PERMAMENTMENT TAMBE ET POT AJUDAR. UTILITZA-LA.
A LA CLASSE TAMBÉ HI HA UNA AGENDA AL SURO.
PARA L'ORELLA QUAN PARLEM DE TASQUES, DATES...

3 comentaris:

Anònim ha dit...

Hola! Una cosa, posa: Passar a net els apunts sobre el tema de la LLUM i preparar-lo per l'activitat d'avaluació del dia 26. Si has treballat a classe, només hauràs de passar a net i llestos!! Recorda que no tens apunts de la segona meitat del SXX i tampoc de la primera dècada del SXXI. Hauràs de fer recerca. No deixis passar l'oportunitat de posar-ho en comú el proper dilluns a l'hora de PROJECTE, ja que et pot servir per si et falta alguna cosa, per desfer dubtes,...

Posa passar a net el tema de LA LLUM i que tenim la prova el dia 26, però és dels invents no de la llum! T'has equivocat, oi?
Marta Montero
La Mola

Anònim ha dit...

JA ES VEU QU ÉS UN ERROR, LA LLUNM NO VA AMB EL TEMA DELS SEGLES ... OI? I COM JA HAS APUNTAT, HAVIEM PARLAT A CLASSE DEL QUE CALIA FER.
BON CAP DE SETMANA!
PETONS.
ROSA

arnauparedes@gmail.com ha dit...

tenip que vusacar o del scls sxx i del secle sixx palet esce no em surt ????????????????????????????????